2 COCTAILS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ MIXOLOGIST ΛΟΥΚΙΑ ΜΠΛΟΥΤΗ.

10374070_10202154394837379_5636684992557233150_n 1239417_10200519843414615_1591269253_n

 

 

 

 

 

Η αγαπημένη μας mixologist Λουκία Μπλούτη προτείνει 2 coctail τα οποία θα ταράξουν (με τη καλή έννοια) τα καλοκαιρινά σουαρέ μας σε μπαλκόνια και κήπους.

1206-stir-it-up


floral punch

 -1 μπουκάλι λευκό κρασί
 – 400 ml Elderflower liqueur
 – Φρούτα εποχής.(ροδάκινα,φράουλες, λευκό σταφύλι)
 – Δυόσμος
Σε μια μεγάλη καράφα προσθέτουμε 1 παγωμένο μπουκάλι λευκό κρασί κατά προτίμηση Sauvignon, το liqueur, τα φύλλα δυόσμου και τα ψιλοκομμένα φρούτα (κατά προτίμηση). Ανακατεύουμε και περιμένουμε 20 λεπτά να ανακατευτούν οι γεύσεις και τα αρώματα. Σερβίρουμε σε ποτήρι κρασιού γεμάτο πάγο.
phpThumb_generated_thumbnailtwisted spring negroni
– 40 ml Aperol
– 40 ml Lillet
– 40 ml Gin (κατά προτίμηση Beefeater orange peel Edition)
 Γεμίζουμε πάγο το ποτήρι μας και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα mixing glass , τοποθετούμε τις ποσότητες του alcohol και αφού γεμίσουμε με πάγο αναδεύουμε μέχρι να παγώσουμε αρκετά το διάλυμά μας. Πετάμε το χρησιμοποιημένο παγο απ’το ποτήρι μας , και σερβίρουμε το ποτό μας με καινούργιο πάγο.Ολοκληρώνουμε με φλούδα πορτοκαλιού, αφού την πιέσουμε πάνω απ’το χείλος του ποτηριού να βγάλει τα έλαιά της.
Ως γνωστός λάτρης του Aperol, το twisted negroni θα γίνει η νέα μου εμμονή.
Η Λουκία φέτος το καλοκαίρι, θα κάνει τα μαγικά της, με shakers και bitters στο Ios Palace. Εάν σας βγάλει ο δρόμος σας, το My cup of Tea προτείνει ένα extra Twisted Negroni.
Enjoy!
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s